Fredagslappen

Fredagslappen 20. november 2020

Barnehagen og 1. klasse 
Vi minner om planleggingsdagen som er for barnehagen og 1. klasse mandag 30. nov. Denne dagen forbereder vi adventshage og jul i Rosenhagen og Rosestuen.

Tirsdag 1. desember må barna være kommet til kl. 9.00, da vi starter adventstiden med adventshage og adventsstund hver dag fram til juleferien.

Julelotteri
Loddbøkene blir sendt med barna så snart disse er klare.
I år oppfordrer vi til at loddsalget blir gjennomført virtuelt, de som kjøper lodd vippser til den som selger lodd. Når eleven er ferdig å selge lodd vippses beløpet til loddsalgets vippsnummer merket med elevens navn. De tre elevene som selger mest lodd vil få en premie.
Det vil også bli lagt ut enkelte produkter for salg på julemarkedets Facebook-side. Julemarkedskontaktene sender ut Mail til hver klasse etter hvert.
Om det er noen spørsmål e.lign. send en Mail til: 
skjold.fau@steinerskolen.no eller 
theresebones@gmail.com

Informasjon fra skolen om smitte av Covid-19
Dersom skolen får informasjon om at ansatte eller elever er bekreftet smittet vil det bli meldt fra bare til personer og klasser som har vært nærkontakter med vedkommende.
Av personvernhensyn informerer ikke skolen om hvem som er smittet med mindre det anses nødvendig og vedkommende har gitt tillatelse til dette.
Det er kommunen ved helsemyndighetene som beslutter hvem som eventuelt skal i karantene. Meldingen om man skal være i karantene kan komme direkte fra kommunen.
Den kan også komme fra skolen, på vegne av kommunen.
Det kan ta flere dager før smittevernmyndigheten blir ferdige med sporing. Dersom skolen anser det nødvendig, kan det besluttes at enkeltelever eller klassetrinn holdes hjemme, i påvente av kommunens beslutning om eventuelt karantene. Dette vil fremkomme av meldingen man får.

 Seksualitetsundervisning
På onsdag denne uken hadde elevene i ungdomsskolen en hel dag med seksualitetsundervisning. Da kom det seks medisinstudenter fra MSO-Bergen til skolen vår. Disse fordelte seg på de tre klassene og hadde undervisning med elevene hele dagen – lærerne på skolen var ikke til stede i klasserommene. Lærerne hadde et evalueringsmøte med dem i etterkant av skoledagen. Vi opplevde dagen som veldig meningsfull, lærerik og fin for elevene.

Meny i kantinen i uke 48
Mandag: Havregrøt
Tirsdag: Stekt fisk med bakte grønnsaker
Onsdag: Kylling wraps
Torsdag: Vegetar pasta

 

Smøråsen

Elever fra 9a på tur i flott vinterlandskap i dag!