Fredagslappen

Fredagslappen 14. juni 2019

Barnehagen og 1. klasse
Hjertelig takk for alles bidrag, og en hyggelig stund sammen på sommerfesten i går.

Idrettsdag
Det blir idrettsdag for 2. til 10. klasse på Skansemyren mandag 17. juni mellom 10 og 13. Elevene i småskolen og HP møter på skolen til vanlig tid. De blir skysset frem til Skansemyren og tilbake derfra ca. kl. 12.15 slik at de er tilbake før 13. Elevene på mellomtrinnet har gjort egne avtaler med klasselærerne – dette kommuniseres til dere per epost. Elevene i ungdomsskolen møter direkte opp på Skansen litt før kl. 10.00 og tar seg hjem igjen på egen hånd. Husk penger til transport. Elevene må ha klær etter vær og god matpakke og drikke.

Kjære foreldre i 6. klasse!
Hjertelig velkommen til avslutning og kurvfest i eurytmisalen tirsdag 18. juni kl. 17:00. Elevene viser det engelske skuespillet «The little lame cat», mat og samvær etterpå.

Flere klasseavslutninger
HP og 3. klasse har skoleavslutning på mandag ettermiddag. Egen info er kommet.

10. klasse har sin skoleavslutning etter eurytmiforestillingen på torsdag. Det blir da kurvfest med familiene oppe i salen etter ca. kl. 18.15.

Engelsk skuespill tirsdag 18. juni
6. klasse inviterer 1. klasse og småtrinnet til forestilling i salen kl. 12:05.

Renessansefestival
Vi i 8. klasse skal ha avslutningsfest på skolen onsdag 19. juni kl. 18-20. Tema er renessansefestival.
Det vil bli sang og musikk, utstilling av elevarbeider, mat og drikke samt små foredrag og skuespill i løpet av kvelden.
Vel møtt!
Hilsen Mikael

Eurytmi- og skoleavslutning
Vi inviterer foreldre og foresatte til skoleavslutning med eurytmi torsdag 20. juni kl. 17.15. Elevene har gjennomgangsprøve kl. 12 og 6-9. klasse bes å stille i: sorte thights, skjørt eller blå/sorte jeans med eller uten hull på knærne. Overdel: sort eller rød t-skjorte eller lignende, lang eller kortermet, uten skrift og mønster, ikke hettegenser eller skjorte med krage! 10. klasse det samme i hvitt! Varighet er ca. en klokketime. Hjertelig velkommen!

Siste skoledag
Fredag 21. juni er siste skoledag for elevene på skolen. Elevene i HP og 2.-7. klasse møter på skolen til vanlig tid. Elevene i ungdomsskolen møter kl. 10.00.
Vi samles til avslutningsseremoni for avgangselevene i salen kl. 11.05. Forelde til 10. klassingene er spesielt velkommen. Skoledagen slutter ca. kl. 12. Taxiene henter kl. 12 denne dagen – dette for elever som ikke skal på SFO.

Skoleball
Vi vil benytte anledningen til å takke alle de som har gjort en god innsats for å gi ungdommene på skolen et flott skoleball! Elevene på 7. trinn med lærere som laget veldig god tre-retters meny, og som serverte og presenterte maten på en ypperlig måte. Vi vil også takke de flotte og arbeidsomme elevene i elevrådet og lærer Mikael for god planlegging og godt gjennomført ball!

Forbud mot elektriske sparkesykler og lignende
Det er ikke tillat å bruke elektriske sparkesykler, elektriske rullebrett, hoverboard og lignende på skolen. Dette er av sikkerhetshensyn.
Vanlige sparkesykler med mer er tillatt så lenge elevene bruker det på anvist plass og har nødvendig beskyttelse.

Gjenglemt tøy
Kassen med gjenglemt tøy i foajeen er stappfull! Vi ber alle som savner noe å ta en kikk innen fredag 14. juni. Etter dette er det fritt fram å forsyne seg. Etter siste skoledag sendes resten til et godt formål.

Meny i kantinen uke 25
Mandag er hele skolen på idrettsdag.
Tirsdag: Ungdommene spiser skoleårets siste måltid på kantinen, meny ikke kjent enda
Onsdag og torsdag: Ungdommene spiser i klasserommene sine, mat blir sendt opp fra kantinen

Skolerute
Siste skoledag før sommerferien er fredag 21. juni. Skoleruten for neste skoleår finner du her