Fredagslappen

25. september 2020

Barnehagen og 1. klasse 
Tirsdag 29. september feirer vi Mikaeli med ridderløype og festmåltid. Barna må den dagen være kommet til kl. 9.00 (8.45 i 1 kl.).

Informasjon til foreldre om barn og koronavirus

Regjeringen har en side om informasjon til foreldre om barn og koronavirus. Siden gir blant annet informasjon om når eleven må være hjemme, samt andre forhold ved skole og fritid. Siden finner du her.

Skolefritids

SFO er åpen for påmeldte barn hver dag i høstferien 5.-9. oktober, fra kl. 09:00 til kl. 15:00. 

Påmelding sendes til Eva-Marie på: eva.marie.nilsen@steinerskolen.no 

Eller SFO sin mobil 48994475(gjerne sms)

Fristen for påmelding er mandag 28. september.  

Barna trenger niste til formiddagsmat, innesko, og byttetøy, samt klær til å være ute i. Pga korona, er det dessverre ikke tillat med leker hjemmefra. Det blir servert lunsj ca. kl. 13:30 disse dagene. 

Hilsen Eva-Marie 

Grunnet gult nivå i skolehverdagen ber vi om at foresatte ikke går inn i skolebyggene/gangene/garderobene for å hente skolesaker og klær mm.

Ung Arena Bergen

Elevene i de tre ungdomsskoleklassene våre hadde et hyggelig og informativt besøk av tre representanter fra Ung Arena på onsdag denne uken.
Ung Arena er et hjelpe- og samtaletilbud for ungdom mellom 12 og 23 år som bor i Bergen. Tilbudet er gratis og alle som jobber der har taushetsplikt.
Ung Arena holder til på Wollert Konows plass 2 på Nesttun (1. etasje i det gamle kommunehuset). Ung Arena Bergen har både drop-in, 12-16 mandag, onsdag, fredag og 12-19 tirsdag og torsdag, og muligheter for å bestille time. De kan kontaktes på telefon 40813435 og e-post, og er også å finne
på sosiale medier som Instagram og Facebook.

Meny i kantinen i uke 40
Mandag: Alfabetsuppe; Eple- karrisuppe

Tirsdag: Fiskekaker og focaccia

Onsdag: Croque Monseiur

Torsdag: Fårikål