Fredagslappen

Fredagslappen 5. april 2019

Barnehagen og 1. klasse
Nå er det siste mulighet for barna å få med 3 – 4 utblåste egg som de kan farge før påske.

Tirsdag 9. april kl. 10.00 kommer det fotograf til barnehagen og 1. klasse for å ta gruppebilder.

Onsdag 24. april feirer vi påsken med egen påskehage for barna kl. 9.30, og foreldrekaffe på ettermiddagen mellom kl. 14.30-16.00. Velkommen!

Vi minner om planleggingsdagene 2. og 3. mai, da hele kollegiet i barnehage og 1. klasse arrangerer barnehagestevne her i Bergen.

Trafikkregulering rundt skolen og barnehagen

På grunn av innføring av nye bomstasjoner blir kjøremønsteret rundt skole- og barnehageområdet endret fra og med lørdag 6. april. Dette gjøres for at Haralds Skjolds veg ikke skal kunne brukes som omkjøring og «smutthull».
Strekningen mellom videregående trinn og innkjørsel til Skjoldabukta vil bli regulert for gjennomgjøring kun i sørvestlig retning. Dette innebærer at det ikke vil være tillatt å kjøre til grunnskolen og barnehagen fra Nordåsdalen.

Oversikt trafikkregulering

Søknad til skolefritids
Søknadskjema til SFO skoleåret 2019-2020 er nå klar med søknadsfrist 30.april 2019. Søknadsskjemaet finner du her.

Ballbingen åpnes
Tirsdag 23.04 blir det høytidelig åpning av vår nye ballbinge, med blant annet snorklipping og oppvisningskamp. Vi gleder oss, og håper den blir flittig brukt i årene fremover!

Jubileum
Steinerskolen på Skjold fyller 30 år. Dette ønsker vi å feire med en jubileumsmarkering i Fana Kulturhus lørdag 25. mai 2019. Programmet for dagen utarbeides, men vi kan med sikkerhet si at det vil bli en inspirerende dag med kunst og kultur for store og små. Hold av dagen, så oppdaterer vi fortløpende!

Meny i kantinen uke 15:
Mandag: Mullagatawny-suppe
Tirsdag: Hvit pizza
Onsdag: Fisk
Torsdag: Påskelam med fløtepotet og ratatouille

Korkafé
Ungdomskoret på skolen inviterer til korkafé onsdag 15. mai kl. 18.00. Elevene i 10. klasse selger lette forfriskninger til inntekt for sin avslutningstur. Hjertelig velkommen!

 

Noen elever i 9. klasse har, etter en historieperiode om Amerika, tegnet indianere i stort format
amerika amerika2
  Denne tegningen er fortsatt under arbeid.